مهدویت
منافع وجودی امام عصر(عج) مشاهده در قالب PDF چاپ فرستادن به ایمیل
دین و اندیشه - مهدویت
پنجشنبه, ۲۴ آذر ۱۳۹۰ ساعت ۲۱:۱۷

از زماني كه امام عصر(ع) از ديده ها پنهان شده و در پس پرده غيبت زندگي خود را شروع كرده است، انبوهي از پرسش‌ها، پيرامون مسائل غيبت مطرح شده است كه بسياري از آنها از يك پيشينه ديرينه اي برخوردار است، به گونه اي كه بسياري از اين سؤال‌‌ها در نوشته هاي نويسندگان كتاب‌هاي مربوط به امام زمان(ع) در قرن چهارم و پنجم اسلامي مطرح گرديده و علما پاسخ‌هاي مناسبي به آن داده اند....

ادامه مطلب...

خکومت جهانی مهدی(عج) مشاهده در قالب PDF چاپ فرستادن به ایمیل
دین و اندیشه - مهدویت
پنجشنبه, ۲۴ آذر ۱۳۹۰ ساعت ۲۱:۱۵

بحث‌ دربارة‌ «جهاني‌ شدن‌»، در فرهنگ‌ متداول‌ روز در ذات‌ خود، بحث‌ كم‌ و بيش‌ مبهمي‌ است‌. علت‌ ابهام‌ آن‌ اين‌ است‌ كه‌ مفهوم‌ يكسان‌ و يكدستي‌ از آن‌ ارائه‌ نشده‌ است‌...

ادامه مطلب...

احادیثی در مورد آخرالزمان مشاهده در قالب PDF چاپ فرستادن به ایمیل
دین و اندیشه - مهدویت
یکشنبه, ۱۵ خرداد ۱۳۹۰ ساعت ۱۶:۲۳

رسول خدا (ص) :
1.وقتی آخرالزمان فرا می رسد مرگ نیکان امت مرا گلچین می کند چنانکه شما خرماهای خوب را از طبق انتخاب می کنید....

ادامه مطلب...

حضرت مهدی از نگاه اهل بیت مشاهده در قالب PDF چاپ فرستادن به ایمیل
دین و اندیشه - مهدویت
یکشنبه, ۱۵ خرداد ۱۳۹۰ ساعت ۱۶:۲۱

1- رسول اکرم(ص) فرمود: مهدی از فرزندان من است. اسم او‏ اسم من و کنیه اش کنیه من (ابوالقاسم) است. از نظر اخلاق شبیه ترین مردم به من است. برای او غیبت و سیرتی است که در آن، بسیاری گمراه می شوند. آنگاه مثل شهاب ثاقب می آید و زمین را پر از عدل و داد خواهد کرد چنانکه پر از ظلم و ستم شده باشد....

ادامه مطلب...

رجعت ومسائل مربوط به آن مشاهده در قالب PDF چاپ فرستادن به ایمیل
دین و اندیشه - مهدویت
یکشنبه, ۱۵ خرداد ۱۳۹۰ ساعت ۱۶:۱۶

طرح مسأله درباره رجعت :
يكي از مباحثي كه از دير باز پيرامون آن سخن گفته شده و پيوسته مورد نقد و ايراد از يكسو ، و پاسخگوئي و دفاع از سوي ديگر بوده ، مساله «رجعت » است .....

ادامه مطلب...

« شروع قبلی 6 5 4 3 2 1 بعدی انتها »

صفحه 1 از 6

کلیه حقوق این وب سایت متعلق به کانون فرهنگی توحید وابسته به مسجد توحید می باشد.
هرگونه کپی برداری از وب سایت و مطالب آن با کسب اجازه مجاز می باشد.
Copyright © 2011 www.tohid-iran.ir. All Rights Reserved.
Design & Support: Dara Joukar

film izle radyo dinle mynet sohbet film izle film izle dizi izle film indir mynet sohbet indirmeden film izle mynet sohbet